Jag tänkte tipsa om lite spel. Det finns väldigt många olika manga-relaterade spel. Det är en naturlig följd så fort någonting blir populärt. Jag vet inte hur många olika typer av actionfigurer, kaffekoppar, musmattor, affischer och annat onödigt med manga-tema som jag samlat på mig genom åren. Det är som att man blir helt besatt. Det är ganska vansinnigt egentligen. Bara för att man tycker att en japansk serie är sjukt underhållande så behöver man ju inte köpa tapeter med seriens motiv på!

Det sämsta med att gå i den här kommersiella fällan är ju att det kostar en massa pengar. Det är inte helt gratis att skaffa sig allt det här skräpet. Och det finns verkligen mycket skräp. Inte så konstigt egentligen med tanke på att det finns folk som kan tänka sig att lägga massor av tusenlappar på att skaffa sig dem… Tills personen kommit på bättre tankar vill säga.

Klassiskt citat: gratis är gott

En sak som inte kostar pengar är att spela alla spelen som folk hittar på. Eller ja det är klart att vissa kostar pengar. Men det finns ett riktigt rikt utbud av gratisspel som du kan spela. Ta Pokémon till exempel. Gå in här och testa alla spelen där som är gratis. Det finns en del att välja mellan som du kan se. Spelet som jag gillar kan du se här:

Screen Shot 2015-07-27 at 15.07.45

Det handlar om att man ska poppa ballonger. Du ser att alla karaktärerna ute till höger har olika färg. Alla ballonger rör sig från vänster till höger och man ska poppa dem genom att klicka på dem. Det gäller att poppa alla dem som har en annan färg en karaktären på samma rad. Det är hur enkelt som helst men samtidigt ganska svårt efter ett tag. Det rekommenderas att spelas med en son eller dotter. Barnen gillar det här vill jag lova.